Studenten op zoek naar muurdecoratie tijdens posterbeurs in Cinema Zed
Volledig scherm
Studenten op zoek naar muurdecoratie tijdens posterbeurs in Cinema Zed © Vertommen

IN BEELD. Studenten op zoek naar muurdecoratie tijdens posterbeurs Cinema ZED

LeuvenIn lange rijen stond de Leuvense student vandaag aan te schuiven voor de derde posterbeurs van arthousecinema ZED. Druppelsgewijs mochten de jongeren de foyer binnen voor een gratis filmposter om hun nog kale kamermuur mee te bekleden. “Er is een cultus rond ‘Sean het Schaap’.”

0 reacties

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Leuven in de prijzen op Agoria Digital Society Awards: “We maken beleid maken op basis van objectieve data in plaats van op ons buikgevoel”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven in de prijzen op Agoria Digital Society Awards: “We maken beleid maken op basis van objectieve data in plaats van op ons buikgevoel”

  Na de internationale award op het Smart City Expo World Congress heeft de stad Leuven ook de prijs voor het beste Smart City Project in de wacht gesleept op de Agoria Digital Society Awards. Het gaat meer concreet over het Smart City Data-platform, een initiatief dat de universiteitsstad samen met Brugge en Roeselare heeft genomen. “Bedoeling is om data te verzamelen als sleutel voor de grote uitdagingen van vandaag en morgen. De strijd tegen nachtlawaai is een mooi voorbeeld”, zegt schepen van ICT Thomas Van Oppens (Groen).
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.