Burgemeester Mohamed Ridouani liep samen met zijn zoon en moest zijn best doen om de jeugd bij te houden.
Volledig scherm
Burgemeester Mohamed Ridouani liep samen met zijn zoon en moest zijn best doen om de jeugd bij te houden. © Bart Mertens

IN BEELD. Deze succesvolle lente-editie van de Eindejaarscorrida zal burgemeester Ridouani niet gauw vergeten: “Ik word overklast door mijn zoon”

LeuvenEen sportieve hoogdag in hartje Leuven en wel door de lente-editie van de Eindejaarscorrida die na twee jaar afwezigheid weer gelopen werd. Duizenden lopers doorkruisten de Leuvense straten. “We deden onze titel van beste Europese sportstad weer alle eer aan”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns die zelf vier kilometer liep op de Corrida.

0 reacties

 1. Politie betrapt student met gestolen verkeersbord op kot

  Politie betrapt student met gestolen verkeers­bord op kot

  In de nacht van dinsdag op woensdag werd de politie omstreeks 1 uur opgeroepen voor een melding van geluidsoverlast van een studentenkot in de Frederik Lintsstraat in Leuven. De ploeg ging ter plaatse en maande de aanwezige studenten aan tot kalmte. In het kot van de 20-jarige student merkten de inspecteurs een verkeersbord op - een tijdelijk parkeerverbod. De twintiger kon geen zinnige reden geven voor de aanwezigheid van het verkeersbord in zijn kot, en dus nam de politie het bord in beslag en stelde een proces-verbaal voor diefstal.
  Leuven
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.