'Take your dog to work day' KU Leuven en AAP vzw brengen kantoorhonden naar de werkvloer
Volledig scherm
'Take your dog to work day' KU Leuven en AAP vzw brengen kantoorhonden naar de werkvloer © Vertommen

IN BEELD. Beestenbende op kantoor tijdens Take Your Dog To Work Day: “Hij is rustig. Het is dan ook vrijdag voor iedereen.”

LeuvenVandaag is Take Your Dog To Work Day, sinds 1999 een wereldwijde dankbetuiging aan ‘s mans beste vriend. Niet toevallig lanceert KU Leuven samen met AAP VZW (Animal Assisted Projects) vandaag het project Kantoorhonden: een praktijkgerichte studie die de brug naar de werkvloer slaat. “Sinds corona zien we steeds meer werknemers die vragen hun viervoeter naar kantoor te brengen, maar vaak weet een werkgever niet hoe daarmee om te gaan.” 

0 reacties

  1. Bert Longin schrijft geschiedenis in Zolder met een zevende overwinning in de 24 Hours: “Het was een zege van de perfectie”
    autosport

    Bert Longin schrijft geschiede­nis in Zolder met een zevende overwin­ning in de 24 Hours: “Het was een zege van de perfectie”

    De 44ste editie van de 24 Hours of Zolder was de eerste van het nieuwe reglement met GT- en toerwagens. Een editie ook die resulteerde in de vierde zege voor Audi, de negende voor het team PK Carsport. En vooral de editie waarin Bert Longin alleen recordhouder is geworden op vlak van aantal zeges, want met zeven trofeeën doet de Leuvenaar nu een zege beter dan Anthony Kumpen en Marc Goossens.