Cocaïne
Volledig scherm
Cocaïne © getty

Illegale man met pakketje cocaïne op zak in augustus voor rechter

LEUVENEen illegale man is donderdagavond betrapt met een pakketje cocaïne op zak. Hij liet zich niet zonder slag of stoot meenemen. 

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. De hitte is een feit en dat is een goede reden voor de kleinsten onder ons om zich eens goed uit te leven...
  Bierbeek

  De hitte is een feit en dat is een goede reden voor de kleinsten onder ons om zich eens goed uit te leven...

  Temperaturen tot ver boven de 30 graden...Niet erg aangenaam voor de meesten onder ons maar er zijn er ook die nog vlotjes kunnen genieten van de zonovergoten dagen. In heel wat gezinnen staan er deze week dan ook waterspelletjes op het programma. Het is overigens gewoon toegelaten om de kinderen met water te laten spelen ter afkoeling. Uiteraard moet er spaarzaam worden omgesprongen met water maar tot op heden verbiedt geen enkele maatregel de kinderen om te genieten van hun welverdiende zomer, ook tijdens een hittegolf.