Mondmaskers in de Zilverlinde in Holsbeek.
Volledig scherm
Mondmaskers in de Zilverlinde in Holsbeek. © Vertommen

“Ik kreeg net een mail van een ouder. Die neemt het woord ‘crimineel’ in de mond”: Dit vinden de scholen van de mondmaskerplicht

LeuvenWoensdag is het de beurt aan de allerjongsten in de lagere scholen om het mondmasker op te zetten. Omdat het vaak onmogelijk is om afstand te houden in een klas met grote groepen leerlingen, moet de lap stof ervoor zorgen dat de besmettingsgolf op de scholen wordt ingedijkt. Niet alle scholen wachten af tot woensdag. Hoe valt de mondmaskerplicht er? 

0 reacties

 1. Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”
  voetbal eerste nationale

  Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”

  Op de herstart van de competitie is het nog even wachten, zeker nu ook de competitiematch van volgende zondag tegen Club Luik niet doorgaat. Ondertussen werken ze bij KVK Tienen wel vlijtig hun oefenprogramma af. Met succes overigens, want net als tegen Houtvenne en Hades werd zondagmiddag op Olympia Wijgmaal opnieuw de nul gehouden en terwijl ook drie keer gescoord.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.