I-mens on tour in Leuven.
Volledig scherm
I-mens on tour in Leuven. © PGA

I-mens on tour in Leuven: “We gaan op zoek naar 610 nieuwe medewerkers”

LeuvenDe zorgsector kreunt onder de personeelstekorten, zo ook i-mens - met 12.000 medewerkers en 2 000 vrijwilligers één van de grootste zorgorganisaties van Vlaanderen. Om nieuw talent aan te trekken blijft i-mens daarom – letterlijk - niet bij de pakken zitten en gaat ze de boer op. In aanwezigheid van Minister Frank Vandenbroucke, burgemeester Ridouani en schepen Bieke Verlinden passeerde de i-mens on tour vandaag in Leuven.

 1. Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmarkten en winterevenementen in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Linter tot Kampenhout: op deze kerstmark­ten en wintereve­ne­men­ten in Leuven en het Hageland snuif je de kerstsfeer op

  Over een maand is het alweer zover. Dan zitten we met zijn allen aan de feesttafel. Vooraleer we Kerstmis vieren, kan je zowat overal terecht voor de traditionele kerstmarkt. Wij zorgden voor een handig overzicht van alle afspraken in Leuven en het Hageland. Van 25 november tot 7 januari: hier geniet je van de mooiste tijd van het jaar.
 2. Stad Leuven recycleert herfstbladeren: “De bladeren verrijken de bodem zodat die het regenwater langer kan vasthouden”
  Leuven
  2

  Stad Leuven recycleert herfstbla­de­ren: “De bladeren verrijken de bodem zodat die het regenwater langer kan vasthouden”

  Door het aanhoudende nazomerweer heeft het wat langer geduurd, maar nu verandert het stadslandschap op veel plekken plots in één groot bladertapijt. Op heel wat plaatsen laat de stad de bladeren doelbewust liggen maar op plaatsen die toegankelijk moeten blijven, worden ze opgeruimd. “En naar locaties gebracht waar de bladeren nog nuttig zijn”, zegt schepen Lalynn Wadera (Vooruit).