Slachtoffers Wesley, Anita en Rikki. Zij werden in de nacht van 10 op 11 juni doodgestoken in hun woning in de Zavelstraat.
Volledig scherm
Slachtoffers Wesley, Anita en Rikki. Zij werden in de nacht van 10 op 11 juni doodgestoken in hun woning in de Zavelstraat. © RV

Huiszoeking in straat van drievoudige moord: “Ik dacht niet dat wij hier vijanden hadden”

LEUVENHet Leuvense gerecht heeft vrijdag twee huiszoekingen gedaan in het onderzoek naar de drievoudige moord in Kessel-Lo. Een zoeking vond plaats in een woning iets verderop in de Zavelstraat, waar de feiten plaatsvonden. Eén jongeman werd meegenomen voor verhoor. Ook het huis van zijn ouders werd uitgekamd door de speurders.  

  1. Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeelde om te trainen”
    atletiek flanders cup

    Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeel­de om te trainen”

    De kortere nummers kenden een groot succes tijdens de Flanders Cup in Kessel-Lo en er viel zelfs een nationaal record. Op de weliswaar minder vaak gelopen 300m stormde Cynthia Bolingo naar een nieuw nationaal record van 36.47. Bij de mannen bewees Jonathan Borlée met 46.33 op de 400m dat hij klaar is voor de trip naar het EK in München. Sterk was tevens hordeloopster Hanne Claes met een clubrecord van 55.23.