Christophe C. aan de rechtbank in Leuven.
Volledig scherm
Christophe C. aan de rechtbank in Leuven. © kar

Hockeycoach (40) veroordeeld tot 8 jaar cel voor jarenlange aanranding en verkrachting spelers

Een gewezen coach van een Leuvense inlinehockeyploeg is veroordeeld tot 8 jaar cel voor de jarenlange aanranding en verkrachting van enkele van zijn spelertjes. Met een van hen begon hij zelfs een ‘relatie’ toen het kind amper 14 jaar was.

7 reacties

 • Jonathan Wouters

  1 jaar geleden
  Dergelijke roofdieren mogen niet meer vrijkomen. Dat weet je nu al praktisch zeker dat hij het weer zal doen.
 • Wim Offermans

  1 jaar geleden
  En het toppunt is dat ze nog denken dat ze de kinderen een dienst bewijzen. Puur eigenbelang natuurlijk.
 • Lucas Vanbist

  1 jaar geleden
  veroordeeld tot 10 jaar, OK, en de rechtbank ziet geen rednen voor aanhouding... waarom niet? Straks gaat die naar Spanje en kost het ons weer 100.000 euro of zo om dit gast op te pakken. Veroordeeld = de bak in
 • Cedric Dellasz

  1 jaar geleden
  35.000 euro voor jarenlang in de kont onvrijwillig gegrepen te worden als jongeman is wel vrij extreem miniem!
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Slechts 8 jaar ?
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"