De dag van Krikke Durinckx was er eentje vol wielervreugde: "Nog een geluk dat ik maandag niet moet gaan werken."
Volledig scherm
De dag van Krikke Durinckx was er eentje vol wielervreugde: "Nog een geluk dat ik maandag niet moet gaan werken." © Vertommen

HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event

LeuvenVoor voormalig cafébaas Krikke Durinckx was het WK Wielrennen in Leuven eentje om naar uit te kijken want de Leuvense Jaarmarkt moest hij helaas missen. Het begon dan ook al vroeg te kriebelen bij Krikke die nu aan de slag is bij De Lijn. “Vandaag was ik om 6 uur ’s ochtends al uit de veren voor deze topdag. Maandag moeten ze het zonder mij doen bij De Lijn want zo vroeg opstaan zal morgen niet lukken na mijn kroegentocht”, vertelt Krikke.

0 reacties

 1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
  PREMIUM
  Liedekerke

  HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.