De dag van Krikke Durinckx was er eentje vol wielervreugde: "Nog een geluk dat ik maandag niet moet gaan werken."
Volledig scherm
De dag van Krikke Durinckx was er eentje vol wielervreugde: "Nog een geluk dat ik maandag niet moet gaan werken." © Vertommen

HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event

LeuvenVoor voormalig cafébaas Krikke Durinckx was het WK Wielrennen in Leuven eentje om naar uit te kijken want de Leuvense Jaarmarkt moest hij helaas missen. Het begon dan ook al vroeg te kriebelen bij Krikke die nu aan de slag is bij De Lijn. “Vandaag was ik om 6 uur ’s ochtends al uit de veren voor deze topdag. Maandag moeten ze het zonder mij doen bij De Lijn want zo vroeg opstaan zal morgen niet lukken na mijn kroegentocht”, vertelt Krikke.

0 reacties

  1. Even geen alcohol? AB InBev Foundation en Leuven lanceren nieuwe sociale norm: “Elke dag vangen we jongeren op die veel te veel hebben gedronken”
    Leuven

    Even geen alcohol? AB InBev Foundation en Leuven lanceren nieuwe sociale norm: “Elke dag vangen we jongeren op die veel te veel hebben gedronken”

    ‘Even geen alcohol? FAIR ENOUGH!’ Die campagne lanceren AB InBev Foundation en de stad Leuven samen enkele lokale partners in Leuven. Bedoeling is om een nieuwe sociale norm te introduceren die inhoudt dat het ok is om iets alcoholvrij te drinken op café. “Sociale druk wordt vaak aangehaald als reden voor overmatig drinken”, zegt Marc Sabbe, kliniekhoofd Urgentiegeneeskunde aan de UZ Leuven.