Elias Vos zoekt wilde weldoener
Volledig scherm
PREMIUM
Elias Vos zoekt wilde weldoener © Vertommen

“Hij week 20 minuten lang niet van onze zoon zijn zijde”: ouders zoeken onbekende die Elias (17) troostte na zwaar fietsongeval

Leuven“We weten enkel dat hij donker haar had, een bril droeg en een baardje had. Vermoedelijk was hij tussen de 20 en 25 jaar oud.” Met die ‘persoonsbeschrijving’ proberen de ouders van de 17-jarige Elias Vos de man te zoeken die vorige week hun zoon troostte, toen die met een drievoudige open enkelbreuk en kermend van de pijn op de grond lag in Leuven. Ze doen alvast het relaas van wat er vorige donderdag gebeurde.

2 reacties

 • Geert Noels

  2 maanden geleden
  zeer mooi verhaal
 • wim maleux

  2 maanden geleden
  Ook ik hoop via deze weg de mensen te bedanken die me op dezelfde wijze als bij Elias hebben bijgestaan bij een val (4 maart; kruising Prosperdreef/O-L-Vrouwstraat te Blanden). Die mensen wouden hun autorit pas verder zetten nadat ze wisten dat ik op spoed zou geraken. Ook hartverwarmend, en geeft mij de bevestiging dat er véél meer goede mensen zijn dan je denkt.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Het leven zoals het is, in ontwenningskliniek De Spiegel: “Het cocaïneprobleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”
  PREMIUM
  Kessel-Lo

  Het leven zoals het is, in ontwen­nings­kli­niek De Spiegel: “Het cocaïnepro­bleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”

  Ontwenningskliniek De Spiegel in Leuven bestaat al sinds 1980, maar wordt de laatste jaren geconfronteerd met drugsproblematieken die steeds ernstiger én complexer lijken te worden. Directeur Inge Temmerman neemt ons mee achter de schermen, vertelt hoe zo'n ontwenningsprogramma eruit ziet, waarom ketamine en cocaïne aan een steile opmars bezig zijn, en wat Dixie Dansercoer er precies mee te maken heeft.