Elias Vos zoekt wilde weldoener
Volledig scherm
PREMIUM
Elias Vos zoekt wilde weldoener © Vertommen

“Hij week 20 minuten lang niet van onze zoon zijn zijde”: ouders zoeken onbekende die Elias (17) troostte na zwaar fietsongeval

Leuven“We weten enkel dat hij donker haar had, een bril droeg en een baardje had. Vermoedelijk was hij tussen de 20 en 25 jaar oud.” Met die ‘persoonsbeschrijving’ proberen de ouders van de 17-jarige Elias Vos de man te zoeken die vorige week hun zoon troostte, toen die met een drievoudige open enkelbreuk en kermend van de pijn op de grond lag in Leuven. Ze doen alvast het relaas van wat er vorige donderdag gebeurde.

2 reacties

 • Geert Noels

  2 maanden geleden
  zeer mooi verhaal
 • wim maleux

  2 maanden geleden
  Ook ik hoop via deze weg de mensen te bedanken die me op dezelfde wijze als bij Elias hebben bijgestaan bij een val (4 maart; kruising Prosperdreef/O-L-Vrouwstraat te Blanden). Die mensen wouden hun autorit pas verder zetten nadat ze wisten dat ik op spoed zou geraken. Ook hartverwarmend, en geeft mij de bevestiging dat er véél meer goede mensen zijn dan je denkt.
 1. Nachtclub in Domo-gebouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwingen betalen met belastingen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”
  PREMIUM
  Leuven

  Nachtclub in Do­mo-ge­bouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwin­gen betalen met belastin­gen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”

  “Voor N-VA is het financieren van een nachtclub geen kerntaak van de stad.” Die stelling nemen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Debby Appermans (N-VA) in. Meer concreet vreest de oppositiepartij dat de ‘stadskas’ zal opdraaien voor renovatiekosten van 5 miljoen euro indien vzw Het Depot die investering niet zou kunnen dragen. Mike Naert, directeur van Het Depot, reageert met verbazing: “We gaan dit geschenk echt wel zelf moeten verdienen.”