Het Seinhuis in Heverlee is weer open sinds 6 december.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Seinhuis in Heverlee is weer open sinds 6 december. © Vertommen

Heverlee verwelkomt opnieuw…brasserie ‘Het Seinhuis’: “Waarom zouden we opteren voor een onbekende naam?”

HeverleeBrasserie Het Seinhuis aan het station van Heverlee is terug van weggeweest. Deze keer neemt de bekende Herentse ondernemer Patrick Vanoppen de bekende zaak onder zijn vleugels nadat het avontuur van Leuvenaar David Nijs onder de noemer ‘Perrongeluk’ fout afliep. “Om de drie weken verrassen we de klanten met een volledig nieuwe menukaart”, vertelt nieuwe eigenaar Patrick Vanoppen.

0 reacties

 1. Pamperboxoplichter bekostigde luxueus leven en gokverslaving op kap van jonge ouders: “60 tot 70 procent van de pampers is wél geleverd geweest”
  PREMIUM
  LEUVEN/HERENT

  Pamper­boxop­lich­ter bekostigde luxueus leven en gokversla­ving op kap van jonge ouders: “60 tot 70 procent van de pampers is wél geleverd geweest”

  Op een goed jaar tijd maakte de pamperboxoplichter Jens D. (36) uit Herent 1.328 slachtoffers voor zo’n 335.000 euro. Via zijn website bood hij voordelige jaarabonnementen op luiers aan, maar van leveringen was er sinds eind 2016 nog amper sprake. Het geld verbraste de dertiger vooral. “Hij is geen onfortuinlijk ondernemer.” De procureur toonde zich genadeloos voor de beklaagde.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.