Deze groep supporters uit Aalter houden de sfeer er goed in op het Martelarenplein in Leuven.
Volledig scherm
Deze groep supporters uit Aalter houden de sfeer er goed in op het Martelarenplein in Leuven. © Vertommen

Het was nooit eerder zo druk in Leuven: supporters zijn niet uitgelaten maar uitzinnig van vreugde

LeuvenBoenk erop! Die twee woorden zijn zonder enige twijfel van toepassing op de sfeer die heel Leuven momenteel in de ban heeft. Al vanmorgen vroeg was het aardig druk in de stad en de organisatie van het WK Wielrennen riep al op om niet meer naar de populaire Wijnpers af te zakken. De wielerfans laten dat niet aan hun hart komen en zijn zowaar uitzinnig van vreugde.

1 reactie

 • Roel Hendrickx

  1 maand geleden
  Buiten de fans zijn er nog ander mensen die het kampioenschap volgen op een andere manier. Maar HOE? Jullie werk.
 1. Joyrider die taxi kaapte en agente wilde wurgen riskeert internering: “Blij dat hij zijn zaakjes nu op orde heeft, maar we weten niet wat hem triggert”
  PREMIUM
  LEUVEN/KORTENBERG

  Joyrider die taxi kaapte en agente wilde wurgen riskeert interne­ring: “Blij dat hij zijn zaakjes nu op orde heeft, maar we weten niet wat hem triggert”

  Voor een dertiger uit Leuven is door het openbaar ministerie de internering gevraagd. H. kampte in het verleden al met psychische problemen, maar in maart 2018 sloegen zijn stoppen helemaal door. De man kaapte een taxi, waarmee hij ter hoogte van Kortenberg een zwaar verkeersongeval veroorzaakte. Daarna probeerde hij een agente te wurgen. “Ik kan me alles van die dag niet meer voor de geest halen.”
 2. TIPS. Met deze activiteiten wordt de herfstvakantie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. Met deze activitei­ten wordt de herfstva­kan­tie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland

  Van 30 oktober tot 7 november is het weer herfstvakantie en dus zijn heel wat ouders op zoek naar manieren om hun kroost bezig te houden. Vorige week gaven we al enkele tips mee voor leuke herfstkampen. Deze week gaan we op zoek naar dagactiviteiten. Op zoek naar een gezellige gezinsactiviteit? Of brengt zoon of dochter de vakantiedagen liever zonder pottekijkers door? Iedereen vindt zijn gading in het diverse aanbod aan activiteiten, voorstellingen en workshops in Diest, Kampenhout, Landen en de rest van Leuven en het Hageland. Dit zijn onze tips.