Officiële inhuldiging mega muurschildering OC Het Roerhuis in Leuven
Volledig scherm
Officiële inhuldiging mega muurschildering OC Het Roerhuis in Leuven © Vertommen

Het Roerhuis krijgt prachtige muurschildering op gevel

LeuvenMet steun van het project ‘Kom op voor je wijk’ van Leuven kon het ortho-agogisch centrum Het Roerhuis haar hoofdgebouw verfraaien met een inspirerende muurschildering van kunstenaar ‘Piroeh’. Een opkikker voor het centrum en de mensen die er verblijven en een muurschildering die aanzet tot dromen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. 17-jarige wielrenster van Oostenrijks nationaal wielerteam aangereden door bus terwijl ze WK-parcours (in verkeerde richting) verkent
  Play
  Leuven

  17-jarige wielren­ster van Oosten­rijks nationaal wielerteam aangereden door bus terwijl ze WK-par­cours (in verkeerde richting) verkent

  Donderdag strijkt het wielerpeloton neer in Leuven, maar ook vandaag zijn er al veel wielrenners op de baan. En dat is niet altijd volgens de verkeersregels. Een 17-jarige wielrenster van de Oostenrijkse nationale wielerploeg raakte gewond, nadat ze werd aangereden door een bus van de Lijn. De chauffeur werd door de wielrenners verrast omdat zij tegen de richting reden.