De Spiegel Kessel-Lo
Volledig scherm
PREMIUM
De Spiegel Kessel-Lo © Vertommen

Het leven zoals het is, in ontwenningskliniek De Spiegel: “Het cocaïneprobleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”

Kessel-LoOntwenningskliniek De Spiegel in Leuven bestaat al sinds 1980, maar wordt de laatste jaren geconfronteerd met drugsproblematieken die steeds ernstiger én complexer lijken te worden. Directeur Inge Temmerman neemt ons mee achter de schermen, vertelt hoe zo'n ontwenningsprogramma eruit ziet, waarom ketamine en cocaïne aan een steile opmars bezig zijn, en wat Dixie Dansercoer er precies mee te maken heeft.

  1. Korpschef reageert op grensoverschrijdend gedrag bij lokale politie: “Mijn overstap naar het Comité P heeft hier niets mee te maken”
    PREMIUM

    Korpschef reageert op grensover­schrij­dend gedrag bij lokale politie: “Mijn overstap naar het Comité P heeft hier niets mee te maken”

    Verbaal geweld, pesterijen en discriminatie. Een op de vijf personeelsleden van de politiezone BHK (Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen) zou het afgelopen half jaar te maken gekregen hebben met grensoverschrijdend gedrag. Vooral drie leidinggevenden bevinden zich in het oog van de storm. “Er is werk aan de winkel, maar er moeten geen mensen ontslagen worden”, stelt korpschef Wim D’haese. Wat is er aan de hand en waarom vindt D’haese het vreemd dat het rapport net nu gelekt is?
    Haacht