Mr. Monopoly mocht vanzelfsprekend niet ontbreken bij de voorstelling van Monopoly Leuven in het stadion van OHL.
Volledig scherm
Mr. Monopoly mocht vanzelfsprekend niet ontbreken bij de voorstelling van Monopoly Leuven in het stadion van OHL. © Vertommen

Het ideale geschenk voor de feestdagen is eindelijk een feit: “Trakteer je vrienden op een Stella in Monopoly Leuven”

LeuvenVandaag stelde Groep 24 -de Belgische uitgever van speciale edities van Monopoly- een originele nieuwigheid voor: Monopoly Leuven. “Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om de stad op een unieke manier te verkennen. Zo kan je onder meer museum M kopen of een centje bijverdienen door op te dienen in één van de studentencafés op de Oude Markt”, zegt Pieter De Wulf.

0 reacties

 1. Leuven neemt afscheid van Rosée Dewit (96), legendarische ‘grande dame’ van ijssalon Au Bouquet Louvaniste: “Pas toen mijnheer doktoor mijn amandelen trok op de keukentafel, kreeg ik ‘ne crème’ van daar”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven neemt afscheid van Rosée Dewit (96), legendari­sche ‘grande dame’ van ijssalon Au Bouquet Louvaniste: “Pas toen mijnheer doktoor mijn amandelen trok op de keukenta­fel, kreeg ik ‘ne crème’ van daar”

  Au Bouquet Louvaniste… Voor de jongere lezers is die naam een nobele onbekende, maar wie al wat jaren op de teller heeft, proeft spontaan heerlijk roomijs in de mond. Het legendarische ijssalon op het Rector De Somerplein sloot rond de eeuwwisseling definitief de deuren maar drijvende kracht Rosée ‘Roséke’ Dewit bleef nog vele jaren boven de zaak wonen en was tot aan haar dood op 6 januari bijzonder graag gezien in Leuven. Een blik in het bijzondere leven van de ‘grande dame’ die van roomijs kunst met de grote K maakte in Au Bouquet Louvaniste.
 2. Muziek, ballonen en golfkarretjes: 560 kinderen krijgen hun eerste prik in het vaccinatiecentrum van Rotselaar
  PREMIUM
  Rotselaar

  Muziek, ballonen en golfkarre­tjes: 560 kinderen krijgen hun eerste prik in het vaccinatie­cen­trum van Rotselaar

  De Rotselaarse 5- tot 11-jarigen werden afgelopen weekend voor het eerst verwacht voor hun vaccinatie tegen Covid-19. Zo’n 560 kinderen kwamen langs, en het zorgpersoneel en de vrijwilligers deden er alles aan om de spannende gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen, inclusief golfkarretjes, muziek en cadeautjes. “Op een dag vind je de job van je leven”, lacht vrijwilliger Gert achter het stuur van een golfkarretje. “Het is heel fijn om hier mijn steentje bij te dragen.”