Het gaat goed met de Leuvense handel en binnenkort gaat het nog veel beter: 10 nieuwe maatregelen waaronder shuttlebusjes aan de Vaartkom

Handelaarsorganisatie Liefst Leuven liet recentelijk optekenen dat het goed gaat met de Leuvense handel en dat blijkt nu ook uit cijfers die schepen Els Van Hoof (CD&V) zopas voorstelde. Leuven staat fier in de top vier van de grote shoppingsteden in Vlaanderen en met 10 nieuwe initiatieven heeft Leuven het potentieel om uit te groeien tot de beste shoppingstad van het land.

9 reacties

  • Sam Valkenborgs

    2 jaar geleden
    Leuven heeft te laat op betaalbare parkings ingezet en deze inhaalbeweging gaat niet veel opbrengen vrees ik.
  • Raoul Hoylaerts

    2 jaar geleden
    zo inneens dan,3 weken geleden ging het over teveel leegstaande panden.als het zo goed gaat,waarom komen er dan kantoren ipv winkels.parking duur.bus?3€/manx4=12€ heen,+ 12€ terug=24€.levensgevaarlijke fietsers die aan alle reglementen hun laars lappen en beschermd worden als een bedreigde diersoort.
  • Paul GENIE

    2 jaar geleden
    Een levende stad moet niet bemoederd worden door de Overheid die denkt dat enkele kraampjes met vervallen en oudmodische spullen in een autovrije straat de handel zal doen heropleven . De Leuvenaars zijn het aanmatigend gedrag van de fietsers meer dan beu. Verleden week in de Bondgenotenlaan aan een oversteekplaats door een fietserterrorist bijna omver gereden . Waarom moeten fietsers geen enkele vorm van belasting dragen ? Waarom parkingtaks voor de automobilist en niet voor de fietser ?
  • Nora Beyens

    2 jaar geleden
    Denkt men in Leuven ook eens aan mensen die niet (meer )kunnen fietsen en mensen die moeilijk op die busjes geraken zoals anders validen of sommige senioren ? Probeer maar eens met een rollator op de bus te geraken of met een rolstoel .Een suggestie :fietstaxi's met behulpzame en voorzichtige bestuurders bv. Ook deze mensen kunnen bijdragen aan een bloeiende handel.
  • Wannes Derwevers

    2 jaar geleden
    Het gaat zo goed in Leuven, zodat gevestigde waarden als Mafrans er de brui aan geven. Als je een dagje gaat winkelen in Leuven, ben je al gauw € 20 à € 30 kwijt aan parking. Vroeger kon je van 's morgens over de koppen lopen op een zaterdag. Een enorm verschil met de huidige situatie. Geef mij maar de winkels buiten de steden of gewoon, heel gemakkelijk en veel goedkoper..de online-shops.
  1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
    Play

    Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

  2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
    Play
    Erfgenaam Gezocht

    Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas