Kids With Buns had geen bisnummer voorzien maar het publiek bleef aandringen, met succes.
Volledig scherm
Kids With Buns had geen bisnummer voorzien maar het publiek bleef aandringen, met succes. © 135mm

Het Depot is terug…op verplaatsing: “Eerste AIR-session in binnentuin van M deed deugd”

LeuvenHet voorbije weekend werd er voor het eerst sinds lang weer opgetreden voor een live publiek in Leuven. Het Depot organiseerde in de binnentuin van museum M de eerste editie van AIR Sessions. “Je mag er gerust van zijn dat het meer dan deugd deed”, zegt directeur Mike Naert.

0 reacties

  1. Organisatoren laten groot scherm voor EK-gekte nog niet los: “Als het mag dan kijken we vanaf 150 bezoekers samen naar Rode Duivels”
    PREMIUM
    Leuven

    Organisato­ren laten groot scherm voor EK-gekte nog niet los: “Als het mag dan kijken we vanaf 150 bezoekers samen naar Rode Duivels”

    Mogen we nog dromen van het EK Voetbal op een groot scherm? In Kortrijk kunnen ze het al op hun buik schrijven maar in Leuven is er nog hoop. Concertzaal Het Depot is doorgaans ‘the place to be’ en daar wordt druk nagedacht over de opties. “Maar een vol huis zal het wellicht niet worden”, zegt directeur Mike Naert. Een gelijkaardig verhaal bij Wild van H in Herent, maar daar gaan ze wel voor een groot scherm in openlucht, en dat zal deze keer niet op het Kerkplein staan.