Stelplaats in Leuven mikt op minimum acht concerten per jaar.
Volledig scherm
Stelplaats in Leuven mikt op minimum acht concerten per jaar. © Vertommen

Het Depot en Stelplaats gaan samenwerken. “Een vernieuwend muziekconcept”, zegt Mike Naert

Het Depot en STELPLAATS zijn op zoek naar jonge organisatoren die hun eigen fris en uniek concept uit de grond willen stampen om Leuven muzikaal te verrijken en te verrassen. “Dit is een uniek en vernieuwend muziekconcept dat nog niet bestaat maar moet bestaan”, zegt Mike Naert, directeur van Het Depot.

0 reacties

  1. Katrien Houtmeyers (N-VA) blij met meer daadkracht tegen leegstand maar hoe zit dat nu met de afbouw van de mondmaskerplicht in hartje Leuven?
    Leuven
    1

    Katrien Houtmeyers (N-VA) blij met meer daadkracht tegen leegstand maar hoe zit dat nu met de afbouw van de mondmasker­plicht in hartje Leuven?

    Zopas liet de stad Leuven optekenen dat er het voorbije jaar meer dan vijftig nieuwe handelszaken de deuren openden in Leuven. Schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V) voegde er nog aan toe dat er een plan van aanpak tegen leegstand komt want dat blijft een probleem, zeker in de grote winkelstraten. Gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers juicht dat toe maar blijft met N-VA Leuven wel pleiten voor de geleidelijke afbouw van mondmaskerplicht in winkelstraten.