Op zaterdag 27 november organiseert de Sint-Jansschool haar 2de editie van het herfstfeest
Volledig scherm
Op zaterdag 27 november organiseert de Sint-Jansschool haar 2de editie van het herfstfeest © RV

Herfstfeest Sint-Jansschool op 27 november

LeuvenOp zaterdag 27 november organiseert de Sint-Jansschool haar 2de editie van het herfstfeest. Een gezellig en feeëriek openluchtfeest waar er naar hartenlust gegeten en gedronken kan worden.

 1. Leuven neemt afscheid van Koen Rombaut (61), de man die onder meer Kurt Cobain op het podium zette: “Pa, je hebt je All Areas-pass daarboven verdiend. Het gaat je goed op je laatste tournee”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven neemt afscheid van Koen Rombaut (61), de man die onder meer Kurt Cobain op het podium zette: “Pa, je hebt je All Are­as-pass daarboven verdiend. Het gaat je goed op je laatste tournee”

  “Ik heb mijn weg afgelegd”, staat er te lezen op een rouwbrief die veel te vroeg werd geschreven. De woorden zinderen nog na bij velen die op 24 november het slechte nieuws kregen over het plotse overlijden van Koen Rombaut. Amper 61 jaar jong maar wel een boeiend leven vol rock ’n roll achter de rug. Dat bleek ook tijdens de afscheidsplechtigheid. “Soms was pa op tournee en dan belde hij ’s ochtends vroeg omdat hij dacht dat het avond was”, aldus dochter Karen.
 1. Het ideale geschenk voor de feestdagen is eindelijk een feit: “Trakteer je vrienden op een Stella in Monopoly Leuven”
  Leuven

  Het ideale geschenk voor de feestdagen is eindelijk een feit: “Trakteer je vrienden op een Stella in Monopoly Leuven”

  Vandaag stelde Groep 24 -de Belgische uitgever van speciale edities van Monopoly- een originele nieuwigheid voor: Monopoly Leuven. “Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om de stad op een unieke manier te verkennen. Zo kan je onder meer museum M kopen of een centje bijverdienen door op te dienen in één van de studentencafés op de Oude Markt”, zegt Pieter De Wulf.