Kristel Appelt tijdens het eerste assisenproces in Leuven.
Volledig scherm
Kristel Appelt tijdens het eerste assisenproces in Leuven. © Photo News

Helikopterbruid ontspringt (even) de dans in drugsdossier

LEUVEN/AARSCHOT‘Helikopterbruid’ Kristel Appelt (27), die in november een tweede maal terechtstaat in het Leuvense assisenhof, is maandag in de correctionele rechtbank de dans ontsprongen in een drugsdossier. Althans voor even toch, want een nieuwe dagvaarding volgt nog.

 1. Studente (20) gewond na aanrijding
  Leuven

  Studente (20) gewond na aanrijding

  Donderdagnamiddag omstreeks 15 uur werd een 20-jarige studente uit Geel met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat ze op het fietspad op de Tiensesteenweg ter hoogte van de Vlietstraat werd aangereden door een personenwagen die deze straat wilde inrijden. De autobestuurder had de bestuurster van de step, die in tegengestelde richting op een éérichtingsfietspad reed, niet opgemerkt. Door de aanrijding ging de studente met een klap tegen de grond.
 2. Wateroverlast in wijk Kwade Hoek onder controle maar Dijle in centrum staat nog steeds hoog: “Speciale pompwagen van de Civiele Bescherming laten aanrukken”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  Waterover­last in wijk Kwade Hoek onder controle maar Dijle in centrum staat nog steeds hoog: “Speciale pompwagen van de Civiele Bescher­ming laten aanrukken”

  In de Leuvense wijk Kwade Hoek en in de omgeving van de Aarschotsesteenweg in deelgemeente Wilsele kwamen enkele straten blank te staan. Het water bleef stijgen en stroomde ook binnen in enkele woningen. De situatie is ondertussen onder controle. “Na een nacht pompen met een speciale vrachtwagen die we lieten aanrukken via de Civiele Bescherming trekt het water nu weg”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit). Het water in de Dijle blijft ondertussen wel erg hoog.