Fiere ouders Ielke Quintens en Michael Nwogu met hun mooiste kerstgeschenk ooit : Arys.
Volledig scherm
Fiere ouders Ielke Quintens en Michael Nwogu met hun mooiste kerstgeschenk ooit : Arys. © Rv-repro bollen

Hele nacht arbeid bezorgt Ielke en Michael mooiste kerstgeschenk : “Hopelijk kan mijn man nog enkele restjes van de feestdis buit maken”

WilseleIelke Quintens (31) en haar man Michael Nwogu (33) hadden deze kerst een ietsje anders voorgesteld. Hun eerste kindje was uitgeteld voor 23 december. Ielke en Michael hadden er dus rekening mee gehouden dat ze kerstmis wellicht in het ziekenhuis zouden doorbrengen, weliswaar niet op deze manier.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Sigrid Brants (31) wil na stilgeboorte van haar dochter een steun bieden voor andere koppels: “Het blijft moeilijk, want een verlies blijf je meedragen”
  PREMIUM

  Sigrid Brants (31) wil na stilgeboor­te van haar dochter een steun bieden voor andere koppels: “Het blijft moeilijk, want een verlies blijf je meedragen”

  Sigrid Brants uit Boutersem verloor haar eerste dochtertje door stilgeboorte. Dit was voor haar en haar echtgenoot Bram, haar rots in de branding, geen gemakkelijke periode. Ze zochten hulp en kwamen er samen sterker uit. Omdat heel wat gezinnen elk jaar hetzelfde meemaken, is het haar doel dit onderwerp bespreekbaar te maken. Als vroedvrouw ging ze zich specialiseren in perinataal verlies, waardoor ze nu ook werkt als rouwconsulent. “Ik merkte jaren geleden dat ik niet goed wist bij wie ik terecht kon na zo’n verlies.”
  Herent, Lubbeek