Het gebouw aan de Naamsestraat wordt afgebroken vanaf maandag.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw aan de Naamsestraat wordt afgebroken vanaf maandag. © Vertommen

Heilig Hartziekenhuis Leuven laat geschiedenis achter zich: “Afbraak C-gebouw aan Naamsestraat begint volgende week”

LeuvenVolgende week begint het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart in Leuven met de afbraak van het gebouw in de Naamsestraat. Het ziekenhuis gaat zoals eerder aangekondigd twee nieuwe gebouwen realiseren: een huisartsenwachtpost en een polikliniek. “Met de afbraak van ons C-gebouw nemen we afscheid van een grote historische waarde voor ons ziekenhuis”, vertelt algemeen directeur Katrien Van Gerven.

1 reactie

 • Johnny Michiels

  1 maand geleden
  Hopelijk weer geen lelijk gedrogt van een gebouw zoals ze gewoon zijn te bouwen in Leuven! Voor de rest een goed initiatief.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Inbreker (39) van zonnecenter Megabruin (en tal van andere zaken) riskeert 37 maanden cel
  Putte

  Inbreker (39) van zonnecen­ter Megabruin (en tal van andere zaken) riskeert 37 maanden cel

  Ersen B., een 39-jarigen man uit Genk, riskeert 37 maanden cel voor twee inbraken in zonnecenter Megabruin in Putte. Daarnaast kon hij ook nog gelinkt worden aan tal van andere inbraken in Leuven. François Colin, de uitbater van het zonnecenter, stelde zich burgerlijke partij. “Door het aanrichten van de schade, moest hij twee keer zijn zaak volledig herinrichten”, klonk het op zitting.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren