Het gebouw aan de Naamsestraat wordt afgebroken vanaf maandag.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw aan de Naamsestraat wordt afgebroken vanaf maandag. © Vertommen

Heilig Hartziekenhuis Leuven laat geschiedenis achter zich: “Afbraak C-gebouw aan Naamsestraat begint volgende week”

LeuvenVolgende week begint het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart in Leuven met de afbraak van het gebouw in de Naamsestraat. Het ziekenhuis gaat zoals eerder aangekondigd twee nieuwe gebouwen realiseren: een huisartsenwachtpost en een polikliniek. “Met de afbraak van ons C-gebouw nemen we afscheid van een grote historische waarde voor ons ziekenhuis”, vertelt algemeen directeur Katrien Van Gerven.

1 reactie

 • Johnny Michiels

  1 maand geleden
  Hopelijk weer geen lelijk gedrogt van een gebouw zoals ze gewoon zijn te bouwen in Leuven! Voor de rest een goed initiatief.
 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?

 2. Dat loopt mis: kitesurfer wordt van zijn kiteboard geblazen
  Play

  Dat loopt mis: kitesurfer wordt van zijn kiteboard geblazen