Heftruck valt naar beneden: 52-jarige werfleider komt om het leven

Een 52-jarige man uit het Antwerpse Grobbendonk is maandagmiddag om het leven gekomen. Bij werken aan het Leuvense imecgebouw kwam hij onder een heftruck terecht. Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Volgens getuigen stond de heftruck op een platform om de ‘cleanroom’ van het gebouw te betreden toen het fout liep. De hulpdiensten konden niets meer doen voor Guido Vissers. 

1 reactie

 • Anny Smets

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden. Guido was iemand met het hart op de juiste plaats. We zullen je missen maatje rust in vrede.
 1. Zwembad Sportoase Philipssite stapt mee in UiTPAS: “Sporten met korting voor nog meer mensen”
  Leuven

  Zwembad Sportoase Philipssi­te stapt mee in UiTPAS: “Sporten met korting voor nog meer mensen”

  Vanaf 1 december is het zwembad van Sportoase Philipssite partner van UiTPAS Regio Leuven. Dit betekent dat personen met recht op een UiTPAS aan kansentarief automatisch een korting van 80% krijgen op de toegangsprijs van het zwembad. UiTPAS wil met spaar- en omruilvoordelen en extra korting zoveel mogelijk mensen stimuleren om deel te nemen aan vrije tijd, zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.