.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Vertommen/AFP

Heel hotel in Leuven afgehuurd, maar niet iedereen wijkt voor sultan van Oman: “Ik annuleer niet al mijn reservaties”

Hoog bezoek. De ernstig zieke sultan van Oman zakt af naar het Gasthuisbergziekenhuis om er een langdurige medische behandeling te ondergaan. Geen kleine eer voor het Leuvense team, al moet voor zijn mysterieuze komst in de binnenstad wél wat wijken: hotelgasten, bijvoorbeeld. Want een sultan, die komt niet alleen. Maar niet iedereen wijkt voor de sultan.

30 reacties

 • Katrien Smeyers

  2 jaar geleden
  Vandaag met het entourage van de sultan in de lift gestaan in het UZ, heel vriendelijke mensen. Waarom altijd die commentaren! Ik hoop voor de sultan dat hij beter word en nog enkele jaren zijn mooie land kan regeren!
 • martin amelynck

  2 jaar geleden
  Dit is niet zomaar een Sultan maar vooral een man met een groot hart.. hij gaf de vrouwen rechten. Ook een enorme eer voor Leuven.
 • WILLIAM TAELMAN

  2 jaar geleden
  Veel beterschap aan de sultan
 • Maurice Keukelaers

  2 jaar geleden
  Op TripAdvisor staan al 2 klachten van klanten die geannuleerd werden en er zullen er nog veel volgen.
 • Willy VanErps

  2 jaar geleden
  Van alle zagers en jaloersen hier is er waarschijnlijk niemand die dit hotel ooit zal gebruiken. Enkel mensen die geboekt hadden zouden zich misschien benadeeld kunnen voelen. Het is een groot compliment voor onze dokters dat die zieke mens denkt hier de beste kansen op genezing te krijgen.
 1. IN BEELD. Supporters beleven overwinning van Rode Duivels mee: “Het gevoel van voor corona is terug. Zalig!”

  IN BEELD. Supporters beleven overwin­ning van Rode Duivels mee: “Het gevoel van voor corona is terug. Zalig!”

  Even leek het erop dat er geen aftrap zou komen in de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Rusland. Maar gelukkig kwam dan toch vrij snel het nieuws dat de Deense speler Christian Eriksen stabiel is, nadat hij op het veld plots in elkaar zakte en gereanimeerd moest worden. Geen duivelsfan die niet met hem meeleeft, maar in heel Vlaanderen stonden de neuzen intussen opnieuw naar het scherm gericht.