Hij ging meteen naar hotel The Fourth in Leuven, waar hij z'n eten met de taxi liet brengen.
Volledig scherm
Hij ging meteen naar hotel The Fourth in Leuven, waar hij z'n eten met de taxi liet brengen. © Photo News

Heel hotel afgehuurd in Leuven, maar sultan laat z'n eten leveren

RoyaltyDe sultan van Oman is zaterdagavond aangekomen in ons land en heeft zijn intrek genomen in het viersterrenhotel The Fourth in Leuven. Hij kwam naar België voor een medische behandeling in het UZ Leuven. De sultan en zijn entourage reisden in drie vliegtuigen naar ons land.

29 reacties

 • Nathalie Depree

  3 jaar geleden
  We leven in een consumptiemaatschappij waar alles rond vraag en aanbod draait en die worden gedomineerd door je beschikbare middelen. De sultan van Oman heeft voldoende beschikbare middelen om in competitie te treden met andere consumenten. Ook gezondheid kun je kopen in 2019 (bijna 2020). De sultan zal wel veelbelovende experimentele medicijnen krijgen waar de rest van de kankerpatiënten de eerste 30 jaar geen toegang toe krijgen zullen. C'est la vie.
 • Greet Dujourie

  3 jaar geleden
  Het was , denk ik, toch geweten dat de sultan zijn eigen hofhouding, incluis kok, ging meebrengen? Misschien is zelfs zijn eigen bed en lakens meegekomen. Dat doen of deden andere staatshoofden ook. Cfr. Generaal de Gaule.
 • Pasi Belgafric

  3 jaar geleden
  Typisch. Sommige Belgen zijn erg voor woorden En maar zeuren klimaat en eten en klanten Stelletje muggezifters wees blij dat hij Leuven kent en komt en een bijdrage levert aan de economie .dank Leuven
 • Luc Hindrix

  3 jaar geleden
  Het gaat hier wel om een staatshoofd, en die krijgen een voorkeursbehandeling, net zoals ze in andere landen voor koning Philip het verkeer laten stilleggen enz. Met andere woorden, dit heet respect. Deze man zit niet in ons zakken, dat doet onze eigen politiek. Uiteraard een heel hotel afhuren heeft dan weer met veiligheid te maken, niet dat er een of andere gek een kamer afhuurt om de boel op te blazen. Als Trump hier met zijn gevolg is, word er gezwegen ...
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Toch een geweldige eer voor het UZ dat hij Leuven verkiest boven een chique Amerikaanse privé-kliniek!