De zaakvoerders van Sucralicious
Volledig scherm
De zaakvoerders van Sucralicious © Foto rv

Handgemaakte geboortedecoratie of suikerbonen in de vorm van zwanen: daarvoor moet je bij de nieuwe cadeauwinkel Sucralicious zijn

Opnieuw is Leuven een winkel rijker. In de Diestsestraat heeft zopas Sucralicious de deuren geopend. De authentieke cadeauwinkel is het initiatief van Leuvenaars Aurélie Jacobs en Ramazan Sariyar. Van doopsuiker en geboortedecoratie tot huwelijkscadeaus: 80% van wat je vindt bij Sucralicious is handgemaakt.

0 reacties

 1. Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”

  Van een overrompeling kunnen we nog niet spreken maar toch zien we één rode draad als we op reportage gaan in hartje Leuven: een glimlach. Hoewel het miezerige weer voorlopig nog spelbreker van dienst is, ruilden toch heel wat mensen uitslapen in voor het langverwachte terrasje. “We beginnen voorzichtig met een koffie maar straks schakelen we over op een wijntje of een cocktail”, aldus drie jongedames op het terras van Barvista op de Oude Markt.
 1. Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervolging in
  Play

  Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervol­ging in

 2. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"