De auto stond al op de brug toen die omhoog ging.
Volledig scherm
De auto stond al op de brug toen die omhoog ging. © rv

Hallucinante beelden: ouders en kind (1,5) beleven schrik van hun leven wanneer hun auto van openstaande brug valt

LEUVENEen Leuvens gezin is woensdagnamiddag met de schrik vrijgekomen na een bizar incident op een brug aan de Vaartkom in hun thuisstad. Ze reden halverwege de openstaande brug, toen de wagen achterwaarts naar beneden tuimelde. “We onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken”, zegt Carolien Peelaerts van de Vlaamse Waterweg. 

  1. Mysterieuze beertjes zijn protestactie van thuisverpleegkundigen Wit-Gele Kruis: “Wij zijn aan handen en voeten gebonden”
    PREMIUM
    Leuven

    Mysterieu­ze beertjes zijn protestac­tie van thuisver­pleeg­kun­di­gen Wit-Gele Kruis: “Wij zijn aan handen en voeten gebonden”

    Wie zat er achter de geknevelde teddybeertjes in het straatbeeld van Leuven? De door een aftelklok beloofde helderheid kwam er vandaag in de vorm van een protestactie van het Wit-Gele Kruis. Geknevelde thuisverpleegkundigen slaakten een collectieve noodkreet in de verschillende provinciehoofdsteden. “De stijgende loonkosten door de huidige inflatie betekenen binnen dit systeem de doodsteek voor thuisverpleging.”