Hal 5 in Kessel-Lo.
Volledig scherm
Hal 5 in Kessel-Lo. © Vertommen

Hal 5 blaast vijf kaarsjes uit en viert twee dagen feest

LeuvenHal 5, sinds 2017 een tijdelijke invulling voor de leegstaande spoorweghal, zorgt in september al vijf jaar lang voor een boeiende grootstedelijke mix van horeca en sociale initiatieven, en veroverde sindsdien een vaste plek in de harten van menig inwoner van Kessel-Lo. Die mijlpaal vieren de verschillende partners met een feestelijke tweedaagse.

0 reacties

 1. Stad Leuven en Dijledal bouwden op drie jaar tijd 175 nieuwe sociale woningen: “En we renoveerden er ook 300 en daar eindigt het niet”
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Stad Leuven en Dijledal bouwden op drie jaar tijd 175 nieuwe sociale woningen: “En we renoveer­den er ook 300 en daar eindigt het niet”

  Stad Leuven en sociale huisvestingsmaatschappij Dijledal stelden zopas de vooruitgang en de toekomstige plannen voor sociale huisvesting voor. De lange wachtlijst is nog niet weggewerkt maar het gaat wel stilaan de goede richting uit. “De ambitie blijft om deze legislatuur werk te maken van 618 extra sociale woningen in Leuven”, aldus schepen van Wonen Lies Corneillie (Groen) en voorzitter van Dijledal Christophe Stockman.