Je kan onmogelijk naast de grote tifo kijken aan de Vaartkom.
Volledig scherm
Je kan onmogelijk naast de grote tifo kijken aan de Vaartkom. © Vertommen

Grote tifo aan Vaartkom maakt indruk: “We hebben de banner zelfs een naam gegeven”

LeuvenAan de Vaartkom in Leuven is een mooie en vooral grote tifo opgedoken van fervente wielerfans. Onder meer de Leuvense wielerheld bij uitstek Jef ‘Poeske’ Scherens staat op de banner van vier meter of vijf maar ook wielercommentator Michel Wuyts krijgt een eerbetoon want hij gaat binnenkort op pensioen.

0 reacties

 1. Afscheid van Irise Vanderwegen (85): “Iedereen zal ‘Bommeke’ missen. Ik zal haar wel honderd keer op een dag missen”
  Leuven
  3

  Afscheid van Irise Vanderwe­gen (85): “Iedereen zal ‘Bommeke’ missen. Ik zal haar wel honderd keer op een dag missen”

  In het Heilig Hartziekenhuis in Leuven is Irise Vanderwegen overleden op 85-jarige leeftijd. Irise was in Leuven beter bekend als ‘Bommeke’ en was de moeder van Maurice Vanderauwera die tot voor enkele jaren cafébaas was in café Sport op het Martelarenplein in Leuven. Voor kleinzoon Kevin Vanderauwera is de dood van ‘Bommeke’ een groot verlies: “Ze heeft zo hard gewerkt en voor iedereen goed gedaan. Nu is het haar beurt om te rusten.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?