De Countdown op de Oude Markt in Leuven is één van de hoogtepunten van het jaar, maar dit beeld krijgen we deze keer niet te zien (archiefbeeld van vorig jaar).
Volledig scherm
PREMIUM
De Countdown op de Oude Markt in Leuven is één van de hoogtepunten van het jaar, maar dit beeld krijgen we deze keer niet te zien (archiefbeeld van vorig jaar). © vertommen

Grootste countdownparty van het land wordt grootste thuisparty: “Leuven Countdown brengt Discobar Galaxie en Partyshakerz in de huiskamer”

LeuvenHet coronavirus zet zo ongeveer elk evenement op de helling, maar Leuven Countdown weigert zich gewonnen te geven. Normaal stroomt de ‘langste toog’ helemaal vol voor het traditionele feestje op oudjaar, maar dit jaar kiest organisator vzw Oude Markt voor een editie op afstand. “Door de samenwerking met partners en met de steun van het stadsbestuur zijn we er op korte termijn in geslaagd om de grootste countdownparty van het land door te stralen naar de woonkamer”, zegt Erik De Rop.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Patiënt psychiatrisch centrum Sint-Kamillus deelt klappen uit aan medepatiënt, agent en verplegers

  Patiënt psychia­trisch centrum Sint-Kamillus deelt klappen uit aan medepa­tiënt, agent en verplegers

  Een patiënt van psychiatrisch ziekenhuis Sint-Kamillus in Bierbeek ging in 2018 driemaal zijn boekje te buiten. Het ging telkens om opzettelijke slagen aan een medepatiënt, agent en verzorgend personeel. Drie jaar geleden ging N. een andere man te lijf. Er vielen slagen en stampen. Op 24 september 2018 sloeg N. op de vlucht en stampte hij een politie-inspecteur toen hij bij de lurven werd gevat. De vrouw was arbeidsongeschikt door de beenveeg. In diezelfde zomer keerde N. zich tegen twee verplegers die beiden verwondingen opliepen. De rechtbank achtte alle feiten bewezen. Uit psychiatrisch deskundigenonderzoek zou blijken dat de man lijdt aan een geestesstoornis. Om die redenen beval de rechtbank de internering.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is