De tunnel onder de snelweg is halfweg.
Volledig scherm
De tunnel onder de snelweg is halfweg. © AWV

Graafwerken fiets- en autotunnel onder snelweg zijn halfweg

 1. Drie maanden rijverbod voor jonge lijnchauffeur die voorrang negeerde en Christine (42) doodreed: “Dit ongeluk had vermeden kunnen worden”
  PREMIUM
  KORTENBERG

  Drie maanden rijverbod voor jonge lijnchauf­feur die voorrang negeerde en Christine (42) doodreed: “Dit ongeluk had vermeden kunnen worden”

  Christine Van Gelder (42), was vorig jaar net met de fiets naar haar werk vertrokken in Erps-Kwerps, toen een lijnchauffeur (25) geen voorrang verleende en haar aanreed. De vrouw overleed kort nadien. Chauffeur J.W. kreeg donderdag drie maanden rijverbod, drie maanden cel met uitstel en een boete van 1.600 euro opgelegd. J.W. moet ook opnieuw slagen voor vier proeven om zijn rijbewijs terug te krijgen. Eén passagier op de bus zag alles gebeuren.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.