Deze bijzondere foto leverde winnares Goele Grobben een cheque van 500 euro op die ze aan een goed doel schenkt.
Volledig scherm
Deze bijzondere foto leverde winnares Goele Grobben een cheque van 500 euro op die ze aan een goed doel schenkt. © Stad Leuven

Goele Grobben uit Kessel-Lo wint 500 euro dankzij deze schattige foto

LeuvenDe jury van schepenen en burgemeester Mohamed Ridouani koos de foto van Goele Grobben tot de SJAALTIJDWARMER-foto 2022. Aan deze fotowedstrijd hangt een bedrag van 500 euro vast. Winnaar Goele uit Kessel-Lo mag nu zelf kiezen welk SAW-goede doel dit bedrag -geschonken door Lions Club Leuven- ten goede komt.

0 reacties

 1. UCLL-studenten zamelen 7284,16 euro in voor TEJO Leuven: “Wie hier komt aankloppen voor hulp komt niet op een wachtlijst te staan.”
  Leuven

  UCLL-studenten zamelen 7284,16 euro in voor TEJO Leuven: “Wie hier komt aankloppen voor hulp komt niet op een wachtlijst te staan.”

  In het kader van hun opleiding werken de eerstejaarsstudenten Office Management aan het UCLL ieder jaar allerlei projecten uit voor het goede doel. Dit jaar zamelden ze geld in voor het TEJO-huis in Leuven, een plek waar jongeren op laagdrempelige wijze terecht kunnen voor een gesprek met een therapeut. Vandaag, op Driekoningendag, overhandigden de studenten de cheque van 7284,16 euro. “Een grote dankjewel! Jullie maken echt het verschil.”
 2. Halverwege zijn pelgrimstocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”
  Leuven

  Halverwege zijn pelgrims­tocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”

  Bijna een week geleden vertrok Marc Peeters als enige vertegenwoordiger van Biketeamtripel aan een 1.500 kilometer lange pelgrimstocht per fiets. Met zijn onderneming wilde de Leuvenaar geld inzamelen voor de waterramp in Wallonië van afgelopen zomer. Daar ruimen de vrijwilligers van Team Eclair nog steeds puin. Met een flinke 700 kilometer op de teller is Marc zo goed als halfweg.