Met de auto naar Leuven komen, is vandaag en dit weekend een slecht idee.
Volledig scherm
Met de auto naar Leuven komen, is vandaag en dit weekend een slecht idee. © Vertommen

Goede raad van het Leuvense stadsbestuur: “Laat je auto staan”

LeuvenVerplaatsingen naar, in en uit Leuven met de auto zijn bijzonder moeilijk. Het Leuvense stadsbestuur heeft dan ook een goede raad voor mensen die naar het WK Wielrennen willen komen. “Centrum- en randparkings zijn moeilijk tot niet bereikbaar”, zegt schepen van Mobiliteit David Dessers (Groen).

1 reactie

 • Hendrik DeLaet

  1 jaar geleden
  En dit voor een volledige week?
 1. Kris Vansnick na zege van Asterix Avo: “In zo’n bekerwedstrijd tellen alleen de punten”
  Volleybal Liga A

  Kris Vansnick na zege van Asterix Avo: “In zo’n bekerwed­strijd tellen alleen de punten”

  Asterix Avo kreeg in de openingsset een serieuze verwittiging van Haasrode-Leuven tijdens deze eerste halve finale voor de Belgische beker. Met snelle omloopaanvallen, knap verdedigingswerk en strakke opslagen konden de bezoekers de eerste set afsnoepen van de thuisploeg. Het antwoord van het team van coach Vansnick was gespierd. Deze eerste bekerontmoeting eindigde in een zeer overtuigende 3-1-zege voor Asterix Avo.
 2. Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”
  PREMIUM
  Leuven

  Winters WK tot dusver geen succes voor Leuvense horeca: “Maar als we Kroatië verslaan...”

  Als onze Duivels donderdag van Kroatië zouden verliezen, welke slotsom mag de Leuvense horeca dan maken? Een slotsom waar je niet echt vrolijk van wordt. Wedstrijden van ons nationaal elftal konden tot dusver nog wel de nodige supporters lokken, maar ook weinig meer dan dat. En voor wedstrijden van andere teams heb je de plaatsjes veelal voor het kiezen. Maar... “Stel dat we wél winnen van Kroatië. Dan zouden we best eens ‘vertrokken kunnen zijn’!”