De Belgische band Shantalla sloot de Geschenkenmarkt feestelijk af.
Volledig scherm
De Belgische band Shantalla sloot de Geschenkenmarkt feestelijk af. © De Zonnewijzer

Geschenkenmarkt van De Zonnewijzer weer schot in de roos

Het werd zaterdag behoorlijk druk op de Privaatweg in Wijgmaal. School De Zonnewijzer organiseerde de populaire Geschenkenmarkt die jaar na jaar een groot publiek weet aan te trekken. “Dit alles ten voordele van de school en de uitbreiding van de Middelbare Steinerschool Leuven”, zegt Lieve Cappelle. 

0 reacties

 1. Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewerkers verloren”
  PREMIUM
  Leuven

  Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewer­kers verloren”

  “Gezocht: allround horecamedewerker.” “Gezocht: fulltime bartender.” “Gezocht: sous-chef.” Het zijn maar enkele van de vele vacatures die momenteel in Leuven uithangen. Heel wat personeel heeft tijdens de langdurige sluiting andere oorden opgezocht. “Ik ben opnieuw aan de slag gegaan als psychiatrisch verpleegkundige, en ga dat blijven doen”, getuigt een van hen. Gezien het niet evident is om in allerijl nieuwe chef-koks en bartenders te vinden, heeft Leuvens cafébaas Igor Van Driessche een nieuwe Facebook-groep opgericht.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen