De Belgische band Shantalla sloot de Geschenkenmarkt feestelijk af.
Volledig scherm
De Belgische band Shantalla sloot de Geschenkenmarkt feestelijk af. © De Zonnewijzer

Geschenkenmarkt van De Zonnewijzer weer schot in de roos

Het werd zaterdag behoorlijk druk op de Privaatweg in Wijgmaal. School De Zonnewijzer organiseerde de populaire Geschenkenmarkt die jaar na jaar een groot publiek weet aan te trekken. “Dit alles ten voordele van de school en de uitbreiding van de Middelbare Steinerschool Leuven”, zegt Lieve Cappelle. 

0 reacties

  1. Leuvens Stadskantoor scoort hoog in tevredenheidsonderzoek: “Maar gebrek aan privacy en meer toegankelijkheid blijven toch aandachtspunten”
    Leuven
    2

    Leuvens Stadskan­toor scoort hoog in tevreden­heids­on­der­zoek: “Maar gebrek aan privacy en meer toeganke­lijk­heid blijven toch aandachts­pun­ten”

    Jaarlijks maken zo’n 123.000 mensen gebruik van de dienstverlening van de loketten in het stadskantoor. De stad Leuven vraagt hogeschool UCLL elke twee jaar de tevredenheid van de dienstverlening te onderzoeken. “Uit de bevraging blijkt dat de mensen erg tevreden waren over hun bezoek aan het Stadskantoor. Ze geven een mooi cijfer van 9 op 10 en 96% van de respondenten gaf minstens een 8”, zegt schepen Dirk Vansina (CD&V)