Het is tot eind augustus afgelopen met funshopping. Tot eind augustus moet je alleen gaan winkelen en wordt het opnieuw 'runshoppen'.
Volledig scherm
Het is tot eind augustus afgelopen met funshopping. Tot eind augustus moet je alleen gaan winkelen en wordt het opnieuw 'runshoppen'. © vertommen

Gemengde reacties in Leuven op vaste bubbel van vijf: “Horeca is alweer slachtoffer”

De strengere maatregelen in de strijd tegen het coronavirus worden goed onthaald door het Leuvense stadsbestuur. “Drastisch, maar noodzakelijk”, aldus burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). In de horeca en handel houden ze dan weer hun hart vast want ‘funshoppen’ vervangen door ‘runshoppen’ en de bubbel beperken tot vijf vaste contacten zal onvermijdelijk invloed hebben op de omzet.

0 reacties

 1. Italiaans restaurant Il Peperoncino stopt na 12 jaar: “Ik wil niet failliet gaan, maar het hoofdstuk in Leuven in schoonheid afsluiten”
  PREMIUM
  Leuven

  Italiaans restaurant Il Peperonci­no stopt na 12 jaar: “Ik wil niet failliet gaan, maar het hoofdstuk in Leuven in schoonheid afsluiten”

  Het Italiaans restaurant Il Peperoncino op het Ladeuzeplein in Leuven stopt ermee. Na 12 jaar heeft uitbaatster Mariolina Salerno (47) beslist om het huurcontract niet meer te verlengen. Eind februari moet ze de sleutel van het pand afgeven. De eigenares laat de zaak in Leuven ‘over te nemen’, en sluit een nieuw restaurant in het Hageland niet uit. “Mijn passie blijft koken, iets anders wil ik niet doen.”
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama