De gemeenteraadszittingen in Leuven kan je digitaal live volgen en ook achteraf herbekijken maar voor de voorbereidende commissies is dat niet langer het geval. Je kan enkel nog live volgen, ter plaatse of digitaal.
Volledig scherm
De gemeenteraadszittingen in Leuven kan je digitaal live volgen en ook achteraf herbekijken maar voor de voorbereidende commissies is dat niet langer het geval. Je kan enkel nog live volgen, ter plaatse of digitaal. © Vertommen

Gemeenteraadscommissies kunnen niet langer uitgesteld bekeken worden in Leuven: “Vreemd dat deze beslissing niet werd gecommuniceerd aan de burger”

LeuvenDe opnames van de Leuvense gemeenteraadscommissies zijn niet langer digitaal beschikbaar in uitgesteld ‘relais’ zoals dat wel eens wordt omschreven. Oppositiepartij N-VA is kritisch over die beslissing: “Inspraak en participatie beginnen met toegankelijke informatie en debatten. Voer de uitgestelde opnames weer in”, zegt fractieleider Zeger Debyser.

0 reacties

 1. Het is afgelopen met opeenvolgende gratis parkeersessies van 15 minuten in Leuven: “Nooit de bedoeling geweest dat het systeem op die manier wordt gebruikt”
  PREMIUM
  Leuven

  Het is afgelopen met opeenvol­gen­de gratis parkeerses­sies van 15 minuten in Leuven: “Nooit de bedoeling geweest dat het systeem op die manier wordt gebruikt”

  Het Leuvens stadsbestuur heeft plannen om het parkeerreglement te wijzigen en dat is niet naar de zin van oppositiepartij N-VA. “Binnenkort zal het niet langer mogelijk zijn om in Leuven meer dan twee gratis parkeersessies van 15 minuten per dag op te starten”, aldus fractievoorzitter Zeger Debyser. Schepen David Dessers (Groen) bevestigt dat gegeven: “De nieuwe parkeerautomaten staan er al maar zullen pas in het najaar in werking treden.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.