Stripauteur Kim Duchateau mocht strip tekenen voor Ozzy Osbourne
Volledig scherm
PREMIUM
Stripauteur Kim Duchateau mocht strip tekenen voor Ozzy Osbourne © Vertommen

Geestelijke vader van Esther Verkest tekende strippagina voor Ozzy Osbourne: “Ik zag de link wel tussen de twee”

Leuven/TienenMet ‘Patient Number Nine’ ontbond de Prince of darkness Ozzy Osbourne nog eens al zijn demonen in de opnamestudio. Het resulterende album verscheen op 9 september. Speciaal voor de gelegenheid vroeg platenmaatschappij Sony de cartoonist Kim Duchateau (53) om Ozzy eenmalig op te voeren naast zijn populaire stripfiguur Esther Verkest.

0 reacties

 1. Onze man volgt een dag praktijkopleiding bij De Lijn: “Voorruitsproeiervloeistof. Dat is dus een echt woord hé!”
  PREMIUM
  Leuven

  Onze man volgt een dag praktijkop­lei­ding bij De Lijn: “Voorruit­sproei­er­vloei­stof. Dat is dus een echt woord hé!”

  Leerkrachten, verplegers, opvoeders. Maar ook aan buschauffeurs is een groot tekort. Dit jaar stoomde vervoersmaatschappij al 660 aspirant-chauffeurs klaar voor een leven op de baan tijdens een zes weken durende opleiding, en volgend jaar mikt De Lijn zelfs op 800 nieuwe rekruten. In Stelplaats Leuven Noord reden Anke Breyssem (25) en Sasa Gorelov (42) voor het eerst met een bus. Onze man mocht ook plaatsnemen achter het servostuur.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Containerpark Bierbeek wordt EcoWerf-recyclagepark: “Brengt heel wat voordelen met zich mee”
  Bierbeek

  Container­park Bierbeek wordt Eco­Werf-recyclage­park: “Brengt heel wat voordelen met zich mee”

  Het containerpark van Bierbeek heeft na een sluiting van drie weken haar deuren opnieuw geopend als EcoWerf-recyclagepark. “Als landelijke gemeente krijgen we alsmaar meer taken,” zegt burgemeester van Bierbeek Johan Vanhulst, “Bierbeek gaat daarom voor de uitbating van het recyclagepark beroep doen op de jarenlange ervaring en de goede structuur van EcoWerf, de intercommunale samenwerking met andere gemeenten.”