Moeten sportclubs het goede voorbeeld geven of is het veld besproeien noodzakelijk om de jonge voetballers spelplezier te bezorgen het komende seizoen?
Volledig scherm
Moeten sportclubs het goede voorbeeld geven of is het veld besproeien noodzakelijk om de jonge voetballers spelplezier te bezorgen het komende seizoen? © DBK

Geen sproeischaamte bij Leuvense sportclubs: mag dat nu wel of niet tijdens de hittegolf?

LeuvenDe voetbalterreinen van voetbalclubs K.V.C. Kessel-Lo 2000 werden de voorbije dagen gesproeid. Ook bij andere Leuvense sportclubs werden de velden ‘beregend’ zoals dat heet. Van sproeischaamte dus geen sprake maar is het nu wel toegelaten of niet? Schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V) geeft het antwoord.

0 reacties

  1. Ontwerpster Karolien Verstraeten strijkt neer in hartje Leuven: “Toekomstige bruiden kiezen hun droomoutfit in een huiselijke omgeving”
    PREMIUM
    Leuven

    Ontwerp­ster Karolien Verstrae­ten strijkt neer in hartje Leuven: “Toekomsti­ge bruiden kiezen hun droomout­fit in een huiselijke omgeving”

    De Diestsestraat in Leuven krijgt er een bijzondere kledingzaak bij: een bruidswinkel van Karolien Verstraeten. Al meer dan tien jaar is de ontwerpster een gevestigde waarde in de Belgische bruidswereld en na haar shop in Antwerpen is Leuven nu aan de beurt. “Waarom zou je jouw trouwjurk enkel op die ene speciale dag dragen? Dankzij onze tweedelige creaties kan je zowel het boven- als onderstuk eindeloos combineren”, vertelt Karolien Verstraeten.