Geen feestbussen van De Lijn dit jaar en ook de Responsible Young Drivers vervoeren deze oudejaarsnacht geen passagiers.
Volledig scherm
Geen feestbussen van De Lijn dit jaar en ook de Responsible Young Drivers vervoeren deze oudejaarsnacht geen passagiers. © Vertommen

Geen extra feestvervoer op oudejaarsnacht omwille van corona

LeuvenDe Lijn voorziet elk jaar een bijzondere dienstregeling met oud en nieuw maar helaas steekt het coronavirus stokken in de wielen. Ook de Responsible Young Drivers hebben hun jaarlijkse actie afgelast.

0 reacties

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Meer dan een kwart van Leuvense gevangenen heeft geen verblijfspapieren: “Het terugkeerbeleid moet strenger”
  PREMIUM

  Meer dan een kwart van Leuvense gevangenen heeft geen verblijfs­pa­pie­ren: “Het terugkeer­be­leid moet strenger”

  Vorig jaar verbleven gemiddeld 156 mensen zonder papieren in de twee Leuvense gevangenissen, of meer dan een vierde van de totale gevangenispopulatie. Dat blijkt uit cijfers die werden opgevraagd door N-VA-kamerleden Katrien Houtmeyers en Theo Francken. Volgens de partij tiert het aantal delicten door mensen zonder papieren dan ook welig in de studentenstad. Klopt dat wel?
  Leuven
 1. 21 miljoen keer bedankt! Deze Leuvense verhalen hebben jullie het hardst geraakt: van Pico Coppens en Luna Stevens tot klant Ludo die een klein kapitaal achterliet bij de bakker
  Regio Leuven

  21 miljoen keer bedankt! Deze Leuvense verhalen hebben jullie het hardst geraakt: van Pico Coppens en Luna Stevens tot klant Ludo die een klein kapitaal achterliet bij de bakker

  Dat Leuven een regio is die enorm leeft, bewezen jullie -onze lezers- dit jaar opnieuw massaal. Ruim 21 miljoen (!) keer werden onze artikels van binnen én buiten de universiteitsstad gelezen. Denk bijvoorbeeld aan de escapades van Pico Coppens maar ook aan hartverwarmende verhalen zoals de geredde eendenkroost op de E40. HLN Leuven neemt je op de laatste dag van het jaar graag nog een keer mee in de meest spraakmakende verhalen van 2021.