Eerste vaccinaties in de Brabanthal in Leuven: geen enkele zorgmedewerker stuurde zijn kat en daar is een goede reden voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste vaccinaties in de Brabanthal in Leuven: geen enkele zorgmedewerker stuurde zijn kat en daar is een goede reden voor. © Vertommen

Geen afwezigen bij zorgverleners in Leuvens vaccinatiecentrum, en daar is een goeie reden voor: “Iedereen kwam opdagen voor de eerste 400 vaccins”:

LeuvenOndanks berichten van bedenkingen vanuit de zorgsector over het vaccin van AstraZeneca vonden de eerste 400 dosissen vlot hun weg naar zorgverleners in het Leuvense vaccinatiecentrum. “Alle zorgverleners met een afspraak zijn komen opdagen. De bereidheid om zich te laten vaccineren blijkt dan toch erg hoog”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). Leuven ontvangt volgende week opnieuw 400 vaccins.

0 reacties

 1. Nachtwinkeluitbater klopt jonge, gewapende overvaller blind aan één oog: “Dit geweld was niet proportioneel”
  PREMIUM
  BIERBEEK

  Nachtwin­kel­uit­ba­ter klopt jonge, gewapende overvaller blind aan één oog: “Dit geweld was niet proportio­neel”

  Als de overval op de nachtwinkel in Bierbeek was gelukt, waren ze enkele sloffen sigaretten, een fles whisky en een pakje kauwgom rijker. Maar dat was buiten de uitbater gerekend, die vocht voor zijn leven, toen hij een wapen op zich gericht kreeg. Gevolg: een dader raakte blind aan één oog. “Die winkelier is zijn boekje te buiten gegaan”, is de verdediging stellig.
 2. Eerste vaccinaties in Brabanthal zijn gezet: “Tegen de zomer zijn we wellicht door de moeilijkste periode”
  PREMIUM
  Leuven

  Eerste vaccina­ties in Brabanthal zijn gezet: “Tegen de zomer zijn we wellicht door de moeilijk­ste periode”

  Bijzonder moment vanmiddag in het vaccinatiecentrum in de Brabanthal in Leuven. De eerste zorgmedewerkers kregen er hun eerste inenting tegen het coronavirus. “Ik heb letterlijk niets gevoeld, maar het is wel een mentale opkikker”, vertelt huisarts Karolien De Ceulaer uit Wilsele. In totaal kregen vandaag 200 mensen uit de zorgsector een vaccinatie, volgende week dinsdag volgen er nog eens 200.
 1. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"

 2. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"