Gays! & Friends moest de plannen voor de campagne bijsturen door de corona-epidemie. De campagne gaat nu enkel digitaal worden gelanceerd.
Volledig scherm
Gays! & Friends moest de plannen voor de campagne bijsturen door de corona-epidemie. De campagne gaat nu enkel digitaal worden gelanceerd. © GIF

Gays! & Friends Leuven lanceert ‘challenge’ tegen homo- en transfobie

G!F (Gays! & Friends) organiseert in samenwerking met regenbooghuis Unique Vlaams-Brabant een online campagne tegen homofobie en transfobie. “We lanceren een uitdaging op sociale media waarin gevraagd wordt een foto te nemen in een T-shirt in één van de kleuren van de regenboogvlag”, zegt voorzitter Jef Mellaerts.

0 reacties

 1. Mijlpaal voor Nachtwandeling in afwachting van nieuwe nachtclub: “10.000 luisterbeurten voor hommage aan het Leuvense nachtleven”
  PREMIUM
  Leuven

  Mijlpaal voor Nachtwande­ling in afwachting van nieuwe nachtclub: “10.000 luister­beur­ten voor hommage aan het Leuvense nachtleven”

  Sinds de lancering van Nachtwandeling hebben al meer dan 10.000 mensen geluisterd naar de podcasts over het Leuvense nachtleven. De twee wandelroutes brengen onder meer legendarische zaken zoals Belgisch Kongo, Manhattan en Club Silo weer tot leven. “De verhalen zijn zo herkenbaar voor iedereen”, zegt mede-initiatiefnemer Alexander Pessers (22). En nu is het enkel nog wachten op witte rook voor een nieuwe nachtclub in Leuven...
 2. 5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: van minimercado tot een inkijk in het dagelijkse abdijleven
  PREMIUM
  Hageland

  5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: van minimerca­do tot een inkijk in het dagelijkse abdijleven

  Minder coronabesmettingen, steeds meer vaccinaties: de vrijheid lonkt. En dus halen we ook met veel plezier onze weekendtips van onder het stof. Nog geen plannen dit weekend? Onze redactie zocht vijf leuke activiteiten voor je uit. Want in het Hageland valt alweer wat te beleven. Wat dacht je van een minimercado in Diest? Of een inkijk in het dagelijkse abdijleven?