De protestactie van de kunstenaars en cultuurwerkers begon om 14 uur. Niet toevallig want op dat moment ging de plenaire vergadering van het parlement van start in Brussel.
Volledig scherm
De protestactie van de kunstenaars en cultuurwerkers begon om 14 uur. Niet toevallig want op dat moment ging de plenaire vergadering van het parlement van start in Brussel. © vertommen

Freelance kunstenaars en cultuurwerkers vertolken ‘stilstand’ op Grote Markt

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Fietsster aangereden door auto op Naamsesteenweg
  HEVERLEE

  Fietsster aangereden door auto op Naamse­steen­weg

  Op de Naamsesteenweg in Heverlee is een fietsster zondag omstreeks 11 uur aangereden door een auto. De 22-jarige vrouw uit Heverlee reed in de richting van de Naamsepoort. Een 24-jarige autobestuurder uit Oud-Heverlee reed in dezelfde richting. Op het kruispunt met de Groenstraat draaide de automobilist rechtsaf. Hij had de fietsster niet gezien en reed haar aan. Het voorwiel van de fiets belandde onder het voorwiel van de auto. De jongedame kwam ten val en liep verwondingen op aan de rechterhand en aan het gezicht. Ze werd voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"