't Archief, danscafé Zeelstraat, Oude Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
't Archief, danscafé Zeelstraat, Oude Markt. © Vertommen

Fotospecial: Een sprankel kerstmagie in danscafé ‘t Archief

Toen Igor Van Driessche (42) onlangs de 1-2-combinatie van de de afschaffing van de kerstmarkt en de verplichte sluiting van het nachtleven te verwerken kreeg, bleven hij en zijn team van danscafé ‘t Archief niet lang bij de pakken zitten. In een mum van tijd werd de zaal omgetoverd tot een winterwonderland waar de “jingle bells” galmen, en de glühwein steeds warm is. “We vonden dat mensen wel wat lichtjes konden gebruiken in deze donkere tijden.” 

0 reacties

 1. RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. El Cardenal : Indiër 'Bobby' runt Mexicaans restaurant

  El Cardenal opende deze winter de deuren in het centrum van Tienen, op de prachtig vernieuwde Grote Markt. De zaakvoerder en chef-kok werkte voordien ruim 20 jaar in een Mexicaans restaurant in Boutersem. Toch droomde de 47-jarige Surjit Singh Bopprai, Bobby voor de vrienden, om een eigen zaak te starten. Op het menu staan dus typische Mexicaanse gerechten, die je ook kunt afhalen. Met de helaas stijgende coronacijfers hebben we even geen zin om ons in de drukte te begeven en opteren we voor het laatste.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.