Het WK Wielrennen in Leuven kwam vrijdag eerder traag op gang maar vandaag en morgen wordt er bijzonder veel volk verwacht.
Volledig scherm
Het WK Wielrennen in Leuven kwam vrijdag eerder traag op gang maar vandaag en morgen wordt er bijzonder veel volk verwacht. © Vertommen

FOTOREPORTAGE: dit was dag één van het WK Wielrennen in Leuven

LeuvenNog geen massa volk op de eerste dag van het WK Wielrennen maar wel een gezellige drukte op bepaalde locaties. HLN Leuven stuurde huisfotograaf Patrick Vertommen de straat op en hij kwam thuis met een reeks sfeerbeelden. Vandaag en morgen wordt het ongetwijfeld heel wat drukker in hartje Leuven en zeker op de hellingen die wellicht het verschil zullen maken in de finale van de wedstrijden. 

0 reacties

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.