De Bondgenotenlaan in Leuven heeft het moeilijk maar de stad Leuven gaat een werkgroep oprichten om werk te maken van oplossingen.
Volledig scherm
De Bondgenotenlaan in Leuven heeft het moeilijk maar de stad Leuven gaat een werkgroep oprichten om werk te maken van oplossingen. © vertommen

Fotoreportage: deze handelspanden in de Bondgenotenlaan staan momenteel leeg

De Bondgenotenlaan in Leuven staat in het middelpunt van de belangstelling. De leegstand in handelspanden loopt er ondertussen op tot 15 % terwijl het gemiddelde afklokt op 8,5 %. Daarmee is Leuven één van de betere leerlingen van de klas in Vlaanderen maar dat neemt niet weg dat de leegstand in de belangrijkste winkelstraat een negatief effect heeft op de uitstraling van shoppingstad Leuven. Straks gaan we dieper in op de oorzaken en de mogelijke oplossingen met Luc Caubergh van handelaarsorganisatie Liefst Leuven. In afwachting daarvan een fotoreportage die de leegstand in beeld brengt.

1 reactie

  • Bert Van Doren

    3 jaar geleden
    Parkings zijn veel te duur en buiten stad parkeren en nog een bus pakken goed zot, Kampenhout en het gouden kruispunt, Holsbeek overal gratis parking.