De bibliotheek is zonder meer prachtig.
Volledig scherm
De bibliotheek is zonder meer prachtig. © Vertommen

FOTOREPO Twee keer feest voor Abdij van Park: “De pronkstukken zijn de unieke stuccoplafonds uit de 17de eeuw”

Heverlee2021 is een dubbel feestjaar voor Abdij van Park: de orde van de norbertijnen bestaat 900 jaar én vanaf deze maand zijn de historische binnenruimtes van de abdij weer permanent open voor publiek. “Speciaal voor dit jubileumjaar organiseren Abdij van Park en PARCUM van 4 mei tot 1 augustus een grote overzichtsexpo met zelden vertoonde kunstobjecten”, zegt Jan Mertens, bestuurder Erfgoedsite Abdij van Park.

1 reactie

 • Léon-Bernard Giot

  2 weken geleden
  Prachtig !
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm