Jasper Stuyven verloor op een haar na de sprint voor de ereplaatsen.
Volledig scherm
Jasper Stuyven verloor op een haar na de sprint voor de ereplaatsen. © Vertommen

FOTOREPO Nog eentje om het af te leren: de topdag van het WK Wielrennen in Leuven in beeld

LeuvenHet WK Wielrennen zit erop en ondanks de ontgoocheling over de vierde plaats van Leuvenaar Jasper Stuyven blijft toch vooral hangen dat Leuven de voorbije dagen op de wereldkaart is gezet. Om het nog één keer te herbeleven, selecteerde onze huisfotograaf Patrick Vertommen een reeks beelden die het grootste event ooit in de stad mooi in beeld brengen.

0 reacties

 1. Goed wonen: “Daar vegen wij onze voeten niet aan”
  Leuven

  Goed wonen: “Daar vegen wij onze voeten niet aan”

  Het recht op wonen garanderen voor elke Leuvenaar is een speerpunt voor Groen Leuven. De voorbije jaren heeft Groen in het Leuvens stadsbestuur alle beschikbare instrumenten aangewend om dit recht te realiseren en ze zal dit ook de komende jaren blijven doen. Onder het motto “Aan goed wonen vegen wij onze voeten niet” gaat Groen Leuven de komende weken de boer op met haar verhaal rond wonen en gaat ze met Leuvenaars in gesprek. De campagne werd vanmiddag met een publieksactie vanop een reuze deurmat afgetrapt aan museum M in het bijzijn van covoorzitster van Groen Nadia Naji.
 2. HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event
  Leuven

  HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event

  Voor voormalig cafébaas Krikke Durinckx was het WK Wielrennen in Leuven eentje om naar uit te kijken want de Leuvense Jaarmarkt moest hij helaas missen. Het begon dan ook al vroeg te kriebelen bij Krikke die nu aan de slag is bij De Lijn. “Vandaag was ik om 6 uur ’s ochtends al uit de veren voor deze topdag. Maandag moeten ze het zonder mij doen bij De Lijn want zo vroeg opstaan zal morgen niet lukken na mijn kroegentocht”, vertelt Krikke.