Jasper Stuyven verloor op een haar na de sprint voor de ereplaatsen.
Volledig scherm
Jasper Stuyven verloor op een haar na de sprint voor de ereplaatsen. © Vertommen

FOTOREPO Nog eentje om het af te leren: de topdag van het WK Wielrennen in Leuven in beeld

LeuvenHet WK Wielrennen zit erop en ondanks de ontgoocheling over de vierde plaats van Leuvenaar Jasper Stuyven blijft toch vooral hangen dat Leuven de voorbije dagen op de wereldkaart is gezet. Om het nog één keer te herbeleven, selecteerde onze huisfotograaf Patrick Vertommen een reeks beelden die het grootste event ooit in de stad mooi in beeld brengen.

0 reacties

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event
  Leuven

  HLN Leuven volgde bekende Leuvenaar Krikke Durinckx tijdens het WK Wielrennen: “Dit was Rock Werchter, Marktrock en de ‘joarmet’ in één event

  Voor voormalig cafébaas Krikke Durinckx was het WK Wielrennen in Leuven eentje om naar uit te kijken want de Leuvense Jaarmarkt moest hij helaas missen. Het begon dan ook al vroeg te kriebelen bij Krikke die nu aan de slag is bij De Lijn. “Vandaag was ik om 6 uur ’s ochtends al uit de veren voor deze topdag. Maandag moeten ze het zonder mij doen bij De Lijn want zo vroeg opstaan zal morgen niet lukken na mijn kroegentocht”, vertelt Krikke.