Wijk Terbank werd door de buurtbewoners opgefleurd met street art.
Volledig scherm
Wijk Terbank werd door de buurtbewoners opgefleurd met street art. © Vertommen

FOTOREPO: Leuvenaars kleuren wijk Terbank met street art

LeuvenIn het voorjaar van 2019 nam woonvoorziening Alvinnenberg het initiatief om een street art-project op te starten. Met de hulp van het Kom-op-voor-je-wijk-traject van de stad Leuven kwam Treepack in actie. Dat is een organisatie die gespecialiseerd is het uitwerken van kunstprojecten en heeft al meer dan 300 ‘murals’ op de teller staan.

0 reacties

 1. Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuadviesraad niet meer wil subsidiëren: “Lange geschiedenis van interne strubbelingen”
  PREMIUM
  Leuven

  Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuad­vies­raad niet meer wil subsidië­ren: “Lange geschiede­nis van interne strubbelin­gen”

  Einde verhaal voor de Milieuadviesraad (MAR) en wel omdat het Leuvense stadsbestuur de stekker uit de subsidies trekt. Vreemde beslissing zou je denken maar volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) en milieuschepen David Dessers (Groen) had de stad Leuven geen andere keuze meer. “Je kan daar niet anders dan het label onkundig, amateuristisch en onprofessioneel op plakken”, aldus Ridouani. Ondertussen blijft de oppositie achter met verbazing en meer dan één vraagteken. Heibel in de politieke barak...
 1. Rik beleeft zijn droom wanneer artiest Kid Laroi hem uit publiek pikt tijdens TW Classic: “Als 16-jarige uit tienduizenden fans geplukt worden: wauw!”
  PREMIUM
  WERCHTER

  Rik beleeft zijn droom wanneer artiest Kid Laroi hem uit publiek pikt tijdens TW Classic: “Als 16-jarige uit tienduizen­den fans geplukt worden: wauw!”

  De 16-jarige Rik Wesenbeek beleefde op TW Classic een gelukzalig moment. Als grote fan van The Kid Laroi werd hij door de zanger uit een uitzinnig publiek gehaald. Hoe speel je dat klaar? “Ik had een groot bord gemaakt met de tekst ‘My dreams keep me up at night, please take me backstage”, vertelt de tiener nagenietend.