Veel volk op de laatste dag van Leuven Kermis.
Volledig scherm
Veel volk op de laatste dag van Leuven Kermis. © Vertommen

FOTOREPO: Kinderen nemen afscheid van Leuven Kermis met verminderingsdag

LeuvenVan eendjes vissen tot de traditionele draaimolen en van het schietkraam tot spectaculaire attracties…Leuven Kermis had het sinds 3 september allemaal in de aanbieding. Door de komst van het WK Wielrennen naar de universiteitsstad werd de kermis echter ingekort maar aan de traditie van de verminderingsdag op de laatste dag bleven de foorkramers uiteraard trouw. Het was vandaag dan ook over de koppen lopen op Leuven Kermis want de kinderen kregen extra kortingen. Wij stuurden huisfotograaf Patrick Vertommen naar Leuven en die dook voor zover bekend niet in de overdekte rups maar wel tussen het talrijk opgekomen publiek om het afscheid van één van de mooiste kermissen van het land mooi in beeld te brengen. Het resultaat kan je bekijken in zijn fotoreportage.

0 reacties

 1. TIPS. Met deze activiteiten wordt de herfstvakantie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. Met deze activitei­ten wordt de herfstva­kan­tie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland

  Van 30 oktober tot 7 november is het weer herfstvakantie en dus zijn heel wat ouders op zoek naar manieren om hun kroost bezig te houden. Vorige week gaven we al enkele tips mee voor leuke herfstkampen. Deze week gaan we op zoek naar dagactiviteiten. Op zoek naar een gezellige gezinsactiviteit? Of brengt zoon of dochter de vakantiedagen liever zonder pottekijkers door? Iedereen vindt zijn gading in het diverse aanbod aan activiteiten, voorstellingen en workshops in Diest, Kampenhout, Landen en de rest van Leuven en het Hageland. Dit zijn onze tips.
 2. Hallucinante beelden: ouders en kind (1,5) beleven schrik van hun leven wanneer hun auto van openstaande brug valt
  Play
  LEUVEN

  Hallucinan­te beelden: ouders en kind (1,5) beleven schrik van hun leven wanneer hun auto van openstaan­de brug valt

  Een Leuvens gezin is woensdagnamiddag met de schrik vrijgekomen na een bizar incident op een brug aan de Vaartkom in hun thuisstad. Ze reden halverwege de openstaande brug, toen de wagen achterwaarts naar beneden tuimelde. “We onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken”, zegt Carolien Peelaerts van de Vlaamse Waterweg.