Wandelen in besneeuwd natuurgebied Wijgmaalbroek.
Volledig scherm
Wandelen in besneeuwd natuurgebied Wijgmaalbroek. © Vertommen

FOTOREPO. Flinterdun sneeuwtapijt in Wijgmaalbroek

LeuvenGisterenavond viel er op verschillende plaatsen in Vlaanderen sneeuw. En ook Leuven is zondag ontwaakt onder een flinterdun laagje sneeuw. Nog de hele dag worden er temperaturen rond het vriespunt voorspeld. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt dan ook voor gladde wegen. Onze huisfotograaf ging op pad in natuurgebied Wijgmaalbroek en legde er deze prachtige beelden vast.

 1. Gevaccineerd en toch besmet: in WZC Ter Vlierbeke gebeurde het... Hoe kan dat en wat zijn de gevolgen voor een bezoek aan oma of opa?
  PREMIUM
  Leuven

  Gevacci­neerd en toch besmet: in WZC Ter Vlierbeke gebeurde het... Hoe kan dat en wat zijn de gevolgen voor een bezoek aan oma of opa?

  WZC Ter Vlierbeke in Kessel-Lo werd in februari geconfronteerd met 50 besmettingen, ondanks een eerste vaccinatie. Geen enkele bewoner werd ernstig ziek maar de situatie roept toch enkele vraagtekens op. Bert Aertgeerts van het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde aan de KU Leuven levert de antwoorden en die zijn zowel hoopvol als teleurstellend.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"